Connect with us
Örnek Resim Örnek Resim

Kıbrıs

Şanslı Numara ‘46972‘

Published

on

8 Ekim 2024 Çekilişinde 3 Milyon 500 Bin TL’lik büyük ikramiye, Lefkoşa bayisi Fulya Sonay tarafından satılan “46972” numaralı bilete isabet etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilen 8 Ekim çekilişi bu akşam gerçekleşti. Çekilişte 3 Milyon 500 Bin TL’lik büyük ikramiye “46972” numaralı bilete isabet etti. Şanslı bilet Lefkoşa bayisi Fulya Sonay tarafından satıldı.

15 Kasım özel çekilişinde büyük ikramiye 4 Milyon TL

15 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek olan bir sonraki çekilişte büyük ikramiye 4 Milyon TL olacak. Çıkana kadar çekiliş konseptiyle düzenlenecek olan özel çekilişin biletleri yarından itibaren satışa sunuluyor.

Devamını Oku
Yorum Yapabilirsiniz

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kıbrıs

Yangında hayatını kaybeden kişinin kimliği tespit edildi

Published

on

By

Haspolat’ta sabahın erken saatlerinde bir apartmanın girişindeki
merdiven boşluğunda, henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi.

Yangın sonucu merdiven boşluğunda muhafaza edilen valizler ile içerisindeki muhtelif kıyafetler, iki adet jeneratör, güvenlik kamerası kabloları, 10 adet elektrik kesici sigorta ve elektrik panosu, 1 adet tüp gaz yanarak zarar görürken, çıkan duman ve ısıdan dolayı ise tüm binanın duvarları islendi.

Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülürken, yangından etkilenen apartman sakinleri Derrick Bamfo Ampomah ile Jonathan Maukle Adjabeng Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Derrick Bamfo Ampomah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Jonathan Maukle Adjabeng yapılan müdahalenin ardından cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Yangına ilişkin soruşturma sürüyor.

Devamını Oku

Kıbrıs

Ercan Havalimanı’ndaki trafik akışının rahatılması için çalışmalar başladı. .. Karavezirler:’Ercan’daki düzenlemeler kısa vadede hayata geçecek’

Published

on

By

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Ercan Havalimanı’ndaki trafik düzenlemesi konusunda yetkilendirilmesinin ardından çalışmalarına başladı.

Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler gerçekleştirilecek düzenleme için yetkililerle ve paydaşlarla toplantılar yaptı.

Karavezirler, havalimanındaki trafik akışının rahatlatılarak, güvenli hale getirilmesi, kaosu
ortadan kaldıracak düzenlemelerin kısa vadede hayata geçirileceğini söyleyerek çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İlk etapta otobüs ve taksilerin durak noktasının belirlendiğini ifade eden Karavezirler, işleyişin yerinde görüleceğini, bu sürede zabıtaların da bölgede denetimlerini sürdüreceğini artık havalimanı önüne araç park edilerek yolcu beklemesi yapılamayacağını vurguladı.

Devamını Oku

Kıbrıs

Haspolat’ta yangın: Bir kişi hayatını kaybetti

Published

on

By

Haspolat’ta sabahın erken saatlerinde iki katlı bir apartmanın giriş kısmında, merdiven boşluğunda henüz saptanamayan nedenle yangın çıktı. Yangında, bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Apartman sakinlerinden biri ağır olmak üzere iki kişi yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.

İsmi henüz tespit edilemeyen, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen ağır yaralı şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındı.

İhbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olay yeri inceleme uzmanları olay yerinde detaylı incelemelerde bulunuyor.

Devamını Oku

Trending

Reklam