Connect with us
Örnek Resim Örnek Resim

Rum Basını

Aşı sonrası ciddi Tromboz geçiren 39 yaşındaki kadın öldü

Güney Kıbrıs’ta AstraZeneca aşısı olduktan günler sonra ciddi şekilde tromboz geçiren ve yoğun bakımda tedaviye alınan 39 yaşındaki İngiliz kadının öldüğü açıklandı.

Published

on

Güney Kıbrıs’ta AstraZeneca aşısı olduktan günler sonra ciddi şekilde tromboz geçiren ve yoğun bakımda tedaviye alınan 39 yaşındaki İngiliz kadının öldüğü açıklandı.

Rum haber kaynakları, Devlet Sağlık Hizmetleri Basın Sözcüsü Harilaos Harilaou’nun açıklamasına dayanarak, Baf’ta 6 Mayıs’ta aşı olan ve yaklaşık on gün sonra tromboz geçiren İngiliz kadının Lefkoşa Rum Genel Hastanesi’nde öldüğünü duyurdu.

Habere göre İngiliz kadın ilk önce Baf Hastanesi’nde, durumunun ciddiyeti nedeniyle de daha sonra Lefkoşa Rum Genel Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberde, Farmakoloji Hizmetleri Dairesi’nin, 39 yaşındaki İngiliz kadının, aşılamaya bağlı tromboz geçirip geçirmediğini de araştırdığını ayrıca verilerin Avrupa İlaç Ajansı’na da gönderildiği anımsatıldı.

Devlet Sağlık Hizmetleri Basın Sözcüsü Harilaos Harilaou yaptığı açıklamada, İngiliz kadının ölümünün aşılamayla ilgili olup olmadığının da Avrupa İlaç Ajansı’nın bulguları sonrasında yanıt bulacağını ifade etti.

Devamını Oku
Yorum Yapabilirsiniz

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rum Basını

Kuzey’de Çalındı, Güneyde Bulundu!

Published

on

By

İnönü’de evinin önünde duran ‘GK 081’ plakalı Mitsubishi Strada markalı arabası çalınan Mehmet Erbil Taşer isimli vatadaşın arabası Limasol’da bulundu. Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Taşer, arabasının bir kapı camının kırıl olduğunu belirterek, “Camı kırıp direksiyonun altından düz kontak yapmışlar. İki kesimin polis teşkilatı gerekli işlemleri yaptıktan sonra alabileceğim. Buna da şükür. Umarım failler yakalanır da benzer olaylar yeniden olmaz” dedi.

Devamını Oku

Rum Basını

Rum Meteorolojiden şiddetli fırtına uyarısı

Rum Meteoroloji Dairesi bugün ülkede şiddetli fırtına beklendiği uyarısında bulundu.

Published

on

By

 

Rum kaynaklara göre, özellikle sabah 11.00-19.00 saatleri arasında beklenen fırtına konusunda sarı alarm yayımladı.

Rum Meteoroloji Dairesi, dolu yağışının muhtemel olmakla birlikte yağış yoğunluğunun saatte 35-50 milimetre olmasının beklendiğini açıkladı.

Devamını Oku

Rum Basını

Yunanistan’dan Sonra Rumlar’da Kışkırtma Peşinde

RMMO, 06 -10 Haziran 2022 tarihleri arasında tüm birliklerinin katıldığı Nikitis-Dimitra Tatbikatı icra etmiştir.

Published

on

By

 

Yapılan tatbikatın görselleri RMMO’nun resmi internet sitesinden paylaşıldı ve fotoğrafta tanıdık biri vardı. Lazaros MAVROS. Peki Lazaros Mavros kimdir?

Terörist başı Apo’ya verdikleri C015918 numaralı, 1995-2005 yılları arasında geçerliliği olan Kıbrıs (Rum) Cumhuriyeti pasaportunun sahibi. Hayali bir kişilik değil yani.

Yunanistan’ın son dönem artan tahriklerinden sonra Rumların tatbikatta çekilen fotoğraflarda bu kişiyi RMMO resmi internet sayfasında servis etmesi Rumların terör örgütü PKK’ya verdiği desteğin bir göstergesidir.

Ve şimdi biz Kıbrıslı Türklerden, anavatanımızın can düşmanı PKK’ya yataklık eden Kıbrıslı Rumlarla ortak yaşamamız istenmektedir.

 

 

 

 

 

Devamını Oku

Trending

Reklam